Fysiotherapiefysiotherapeuten.com
Het overzicht met fysiotherapeuten
Fysiotherapie

Enkel - Voet+ Mijn verhaal delen
Alle verhalen


Verhaal 1 - Ik heb mijn enkelbanden gescheurd

Ik heb mijn enkelbanden ongeveer 7 weken geleden gescheurd. Ik heb hiervoor een spalk gehad voor ongeveer week en daarna tape. Dit hielp na twee weken al erg goed, maar ik ben toch nog twee weken langer doorgegaan voor de zekerheid.

Nu ik mijn enkels niet meer intape doet het weer steeds meer pijn. Na ongeveer een uurtje lopen moet ik weer flink rusten en heb ik veel pijn. De pijn voel ik in mijn hele voet en mijn voet en enkel zwelt ook op. De dokter heeft wel gezegd dat het 6 weken gevoelig kan zijn, maar gevoelig en heftige pijn is naar mijn idee wat anders.

Ik ga bijna op vakantie dus ik vraag me af of bijvoorbeeld een brace of wat dan ook zou kunnen helpen. Ik ga niet graag naar een arts in het buitenland.


Maaike

3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:Verhaal 2 - Voetklachten door te kleine schoenen

Hallo,

Afgelopen zomer heb ik vakantiewerk gedaan. Op dit werk moest iedereen dezelfde kleding en zelfs schoenen aan, maar ik kreeg te kleine schoenen. Ik heb de hele vakantie op die schoenen gelopen en sindsdien kan ik niet meer goed staan of lopen. De klachten gaan om beide voeten.

Mijn voeten zien er ook redelijk doorgezakt uit. Ik ben al bij verschillende specialisten geweest maar het wordt maar niet duidelijk wat het kan zijn. Ik vraag me af of mijn voeten toch weer terug in hun oude positie kunnen komen, ik zou graag weer pijnloos willen lopen/staan.


M.

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:Voeg zelf een verhaal toe

+ Mijn verhaal delen
© Fysiotherapiefysiotherapeuten.com - Fysiotherapeuten in Nederland
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |