Fysiotherapiefysiotherapeuten.com
Het overzicht met fysiotherapeuten
Fysiotherapie

Knie+ Mijn verhaal delen
Alle verhalen


Verhaal 1 - Ik heb artrose in mijn knieën

Ik heb sinds een aantal maanden veel pijn in mijn knieën. Er is artrose gediagnostiseert door de reumatoloog naar aanleiding van foto's en de symptomen.

Ik heb hiervoor wel medicijnen gekregen, waarbij ik het advies kreeg om het zelf maar uit te proberen of ik het iets vond. Ik slik deze medicijnen tot nu toe niet. Ik heb ook veel pijn in de spieren, niet alleen bij de knieën. Deze pijn kan ik ook wel omschrijven als een soort slapend gevoel bijvoorbeeld in mijn armen.

Ik vroeg me af of meer mensen last hebben van dit slapende gevoel en pijn in de spieren. Ik voel het vooral als ik een dutje heb gedaan of 's nachts. Wanneer ik in de avond paracetamol neem is het wel wat minder.


Koen

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:Verhaal 2 - Heb ik Bakerse Cyste en/of Plica Syndroom?

Hallo,

ik heb ongeveer 4 weken geleden te horen gekregen dat ik een Bakerse Cyste heb. Mijn knie is daardoor helemaal opgezwollen, omdat er dus vocht in zit. Bij langdurige wandelingen doet dit erg pijn.

Vanaf afgelopen week heb ik veel last van de binnenkant van mijn linkerknie. Ik heb wat informatie op internet gezocht en kom telkens uit op het Plica syndroom. Ik heb voornamelijk pijn als ik mijn knie buig net naast mijn knieschijf en wanneer ik erop druk. Daarnaast heb ik last van mijn onderbeen, aan de binnenkant.

Zelfs als ik amper 15 minuutjes naar de supermarkt loop heb ik er al erg veel last van. Weet iemand iets meer van het Plica syndroom? En of het dit zou kunnen zijn? Ik slik nu al een week pijnstillers, maar de pijn wordt hierdoor nauwelijks minder...


Kirsten

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:Voeg zelf een verhaal toe

+ Mijn verhaal delen
© Fysiotherapiefysiotherapeuten.com - Fysiotherapeuten in Nederland
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |