Fysiotherapiefysiotherapeuten.com
Het overzicht met fysiotherapeuten
Fysiotherapie
manueeltherapie, sportfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie, Parkinsonnet, echografie, dry needling, shockwave therapie - Nijmegen - Fysiotherapie Fy-fit
weezenhof 3022
6536 ET NijmegenGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtFysiotherapie Fy-fit | manueeltherapie, sportfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie, Parkinsonnet, echografie, dry needling, shockwave therapie

Introductie


Fy-Fit Fysiotherapie Nijmegen stelt uw 
hulpvraag centraal.

Fy-Fit  Fysiotherapie Nijmegen stelt u als cliënt centraal tijdens de behandeling. Herstel, onderhoud of preventie, wij bieden altijd zorg op maat. Wij geven specialistische zorg door vooruitstrevend te zijn op het gebied van diagnostiek en behandeling (bijvoorbeeld: echografie en cursussen)
U kunt door uw huisarts of specialist naar ons verwezen worden, maar u kunt zich ook rechtstreeks bij ons aanmelden zonder verwijzing.


Bewegen als basis.

Het is goed om eens stil te staan bij het belang van bewegen. Regelmatige lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan uw gezondheid. Is er sprake van een verminderde fysieke en/of psychische belastbaarheid, dan kan het bewegen niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Als u niet goed kunt bewegen door lichamelijke klachten of angst kunnen wij u hierin begeleiden. Samen kijken we naar de mogelijkheden om u op weg te helpen naar een beter functioneren. Dit kan zijn op activiteiten-niveau in het dagelijks leven maar ook in de sport.

Ligging


© Fysiotherapiefysiotherapeuten.com - Fysiotherapeuten in Nederland
Disclaimer | Privacy verklaring | Login